WelkomOver mijCentering® voor volwassenenBegeleiding aan kinderenAgendaFavoriete linksNeem contact opTe Huur
Kristel Geers
Centering® Practitioner / Klinisch Psychologe
Welkom

Ik heet je graag welkom op deze site. Ik wil je laten kennismaken met wie ik ben en met wat ik voor jou kan betekenen. Via de diverse tabbladen krijg je meer toelichting omtrent de diversiteit die ik bied. Maar hier volgt alvast een korte opsomming

INDIVIDUEEL:

VOLWASSENEN : Individueel kan je bij mij terecht voor Centering®, steeds in combinatie met mijn klinisch psychologische achtergrond. Samen met jou ga ik op zoek naar wat jou uit balans brengt en vooral hoe je terug evenwicht en rust kunt brengen. Naast gesprek wordt ook het fysieke lichaam als toegangspoort aangewend. Een sessie kan voor ieder die het wenst een steun betekenen, een herbronnen om terug met hernieuwde energie aan de slag te gaan.
Zie ook het tabblad 'Centering en psychologie'

KINDEREN EN JONGEREN: via kinder-gezinscoaching en eveneens met het model Centering® als rode draad werk ik samen met kinderen en jongeren, als het even  moeilijk gaat,  naar hun doelen toe.

Online een afspraak maken is mogelijk.


WORKSHOPS:

  • KINDERYOGA
Kinderyen hebben baat bij wat kinderyoga te bieden heeft. Kinderen ontwikkelen en verwerken de wereld op hun manier en dat is vooral heel speels en al doende. Kinderyoga wil hen net die tools bieden in het versterken van hun veerkracht, kinderyoga wil even dat gaatje in de tijd bieden waar ze even mogen zijn wie ze zijn, in alle rust en binnen de veilige structuren die geboden worden. Hou de agenda in het oog.

  • SLAAPTRAINING en RELAXATIETRAINING

Heel wat mensen krijgen te maken met slaapproblemen. De eerste stap in de aanpak van langdurige slapeloosheid is vaak het nemen van slaapmedicatie, maar hier zijn nadelen aan verbonden vooral als men ze langdurig neemt. Uit onderzoek blijkt dat een slaaptraining vaak dezelfde resultaten en zelfs betere resultaten voortbrengt.
Tijdens de slaaptraining wordt in kleine groep gewerkt. De aangewende methode is wetenschappelijk onderbouwd en komt uit het veld van de cognitieve gedragstherapie. zie voor meer info het tabblad 'workshops'
 

  • SHERBORNE VOOR OUDER EN KIND / INITIATIESESSIE SHERBORNE


Ik verzorg sessies Sherborne voor ouder en kind (momenteel vaak op aanvraag van allerhande verenigingen). Dit is een bewegingsmethode die naast de fysieke, motorische doelen eveneens het versterken van het zelfvertrouwen, het vertrouwen in de ander en de band met de ouder of verzorger als doel voor ogen houdt.

Daarnaast geef ik initiatiessessies ( = kennismakingsessie) Sherborne aan teams die met kinderen werken.

Wat de methode Sherborne precies inhoudt, kan je lezen onder het tabblad 'workshops'

   

WelkomOver mijCentering® voor volwassenenBegeleiding aan kinderenAgendaFavoriete linksNeem contact opTe Huur