WelkomOver mijLevenscirkel sfeerwinkelAgendaFavoriete linksNeem contact opTe Huur
Kristel Geers
Centering® Practitioner / Klinisch Psychologe
Levenscirkel sfeerwinkel

De Levenscirkel sfeerwinkel is ontstaan vanuit onze groepspraktijk De Levenscirkel. Vanuit onze dagelijkse praktijk ervaren we de weldaad van sommige materialen, producten enz. Enkel het allerbeste wordt geselecteerd om in de sfeerwinkel te delen met het brede publiek. De sfeerwinkel richt zich zowel op volwassenen als op kinderen, toch is er een kleine knipoog naar de kinderen in de sfeerwinkel.

De producten die verkocht worden, zijn stuk voor stuk onze ‘jury’ gepasseerd en goed bevonden. Ik streef ernaar net die producten te verkopen waar we ten volle achter staan, waar we eigen ervaring mee hebben en waarvan we ze graag delen met anderen. Met een gerust hart prijst De Levenscirkel dan ook alle spulletjes aan.

De producten die we verkopen prikkelen de fantasie, brengen mensen, gezinnen dichter bij elkaar, geven dat schouderklopje dat je even nodig hebt, richten zich op bewustwording en op ‘heel’ worden. Er  wordt ook steeds nagegaan of het niet – toxische materialen zijn en of we zoveel mogelijk natuurlijke materialen kunnen integreren.

Affirmatiekaarten, ecologische boetseerpasta, edelstenen – watersets, doe – boeken, wollen vachtjes, smudge, verantwoord speelgoed dat aanzet tot creativiteit enz. Ontdek ze via onderstaande link. Blijf op de hoogte en schrijf je in op de nieuwsbrief die je op de webshop vindt of volg De Levenscirkel op facebook.

Openingsuren:
maandag van 16.30u - 20.00u
vrijdag van 18.00u - 20.00u
Oostendse Steenweg 7 
8000 Brugge

Ontdek de webshop!


WelkomOver mijLevenscirkel sfeerwinkelAgendaFavoriete linksNeem contact opTe Huur