Ik ben de reis tot De Levenscirkel sfeerwinkel gestart als psychologe / Centering Practitioner voor kinderen en volwassenen. De Levenscirkel is daarom naast een winkel ook een groepspraktijk, een plek waar je kan herbronnen, workshops kan volgen, je indvidueel kan laten begeleiden.
Een bijzonder knipoogje geef ik in deze winkel aan de kinderen. Kinderen zijn onze toekomst en investeren in hun groeikracht, in een aangename en vruchtbare omgeving is voor mij erg belangrijk, daarom zal je ook veel materialen vinden om een hemeltje op aarde te creëren voor de kinderen. Stiekem zal je misschien toegeven dat je eigen kinderlijke enthousiasme geprikkeld wordt.
​Laat je besmetten door mijn passie en ga op ontdekking door de sfeerwinkel.
Er is ook een fysieke 'winkel' te vinden op de Oostendse Steenweg, het is te zeggen, in mijn zaaltje dat ook als wachtruimte en workshopruimte fungeert vind je alles wat in de webwinkel te koop is, live terug. Er zijn inkijkexemplaren aanwezig, dus even live de spullen inkijken, voelen, enz kan dus. Je bent welkom, mijn deur staat open op vrijdag, kom vrijblijvend binnen, niets moet! Kijk steeds op de facebookpagina of op de site want de openingsuren variëren soms omwille van beurzen of andere waar ik aan deelneem!
Volg de facebook pagina en kom te weten of de shop open is, maar ontdek er ook alle evenementen en de tips die ik af en toe in mijn blog zal meegeven.


© Copyright kristel geers